Over Mij

“Vroeger toen mijn kinderen klein waren, masseerde ik hun buikjes als ze veel buikpijn hadden. En ook als collega’s last van hun nek hadden door het werken aan een bureau, stond ik klaar om hun nek te masseren. Gewoon omdat ik het leuk vond.”

Zelf heb ik lang rondgelopen met onverklaarbare hoofdpijn en nek- en schouderklachten. De huisarts schreef enkel pijnstillers voor, maar dat wilde ik niet. De klachten moesten toch ergens vandaan komen en dus ook op te lossen zijn! De oplossing bleek te zitten in gezond eten, voldoende vitamines & mineralen tot me nemen, sporten en het ontvangen van massages. Ook hier kwamen de massages dus weer voorbij!

Na jaren werken als sales- en binnendienstmedewerker besloot ik in 2018 dat het tijd was om iets heel anders te gaan doen. Ik kreeg gewoon niet genoeg energie meer van mijn werk en ik wilde meer uit het leven halen door mensen te helpen. Doordat ik zelf zo’n fijne ervaringen had met massages ontvangen en ik veel anderen van klachten af heb geholpen door hen te masseren, besloot ik dat dát het was waar ik in verder wilde. Ik wilde mijn ervaring delen met anderen!

Dit is typisch Petra…

✓ Ik ben ontzettend zorgzaam en behulpzaam en wil graag iedereen helpen. Als iemand al roept dat hij of zij hoofdpijn heeft of last heeft van zijn schouders, dan ben ik geneigd meteen achter die persoon te gaan staan om de eerste verlichting te bieden.

✓ Ik kan heel snel voelen waar mensen last van hebben als ze bij mij komen voor een massage. Op het moment dat ik mijn handen over het lichaam laat gaan voel ik al waar de pijn zit.

✓ Ik ben erg enthousiast en ben meestal niet te stoppen als ik iets leuks heb meegemaakt, gelezen of gedaan.

✓ Ik ben erg leergierig en gedreven en heb inmiddels naast mijn opleiding ontspanningsmassage ook cursussen en workshops gevolgd voor stoelmassage, Shiatsu, Indiase hoofdmassage en vlindermassage.

✓ Ik bied altijd een luisterend en ben iemand waarbij je alles kwijt kunt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ik ga oordelen.

✓ Mijn visie is dat je maar één lichaam hebt en dat je er maar beter zuinig op kunt zijn! Ik heb ervaren dat massage een hele fijne en goede manier is om pijn onder controle te krijgen en ook om je lichaam goed te onderhouden. Zelf geniet ik ook regelmatig van een massage voor onderhoud en ontspanning van mijn spieren, mijn lijf en daardoor mijn hoofd.

Mijn visie: ‘Je hebt maar één lichaam en daar kun je beter zuinig op zijn’

 Ik heb ervaren dat massage een hele fijne en goede manier is om pijn onder controle te krijgen en ook om je lichaam goed te onderhouden. Zelf geniet ik ook regelmatig van een massage voor onderhoud en ontspanning van mijn spieren, mijn lijf en daardoor mijn hoofd.”

Als je me zou kennen, zou je weten dat…

✓Ik in de zomer het liefst op het strand bij Rimini in Italië lig, om mensen te observeren en boeken van Sophie Kinsella, Hans Peter Roel en Michael Pilarczyk te lezen.

✓ Ik elk jaar Expeditie Robinson kijk en heel duidelijk ben in wie er moet winnen.

✓ Ik heel fanatiek ben met spelletjes, zoals Uno en Skipbo en altijd graag wil winnen.

✓ Ik een lactose intolerantie heb maar dat je ook ontzettend lekker kan eten zonder melkproducten en dat vrienden die bij ons eten niet eens merken dat de maaltijden allemaal lactosevrij zijn.

✓ Ik graag de beste wil zijn in alles wat ik doe. Ik bereid me goed voor voordat ik ergens aan begin zodat ik op alles voorbereid ben.

✓ Ik een ontzettende koukleum ben en me het fijnst voel als de zon schijnt en ik buiten kan zitten om van de warmte te genieten.

✓ Ik het heerlijk vind om veel mensen om me heen te hebben en te praten maar af en toe ook graag alleen wil zijn.